Showroom
Social media
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Meest voorkomende vragen over betonstuc

Algemene vragen

Wat wil je weten over betonstuc? Wat het ook is, je vindt het in de kennisbank.

Sichtbeton 20
Geschreven door Fedde 12 november 2020

We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, woonideeën en allerlei kennisartikelen boordevol praktische informatie over onze betonstuc.

  • Voor de professioneel verwerker en particulier
  • Alle ins en outs over betonstuc
  • En iedereen die simpelweg meer informatie wil

Praktische informatie betonstuc

De betonstuc van Stone Age is toepasbaar in elke ruimte van het project. Of je nu een badkamer wilt voorzien van een moderne betonlook of in de woonkamer een stijlvol interieur wilt aanvullen met betonstuc, het kan met de producten van Stone Age. In de kennisartikelen geven we je praktische informatie op de meest voorkomende vragen over betonstuc.

Betonstuc tips & ideeën nodig?

Met betonstuc voeg je extra karakter toe aan je interieur. Bekijk de nieuwste wooninspiratie, (styling)tips en ideeën om meer te weten over betonstuc. In deze inspiratiebank zul je ontdekken hoe betonstuc van Stone Age kan worden toegepast in verschillende interieurstijlen en ruimtes. Combineer de betonstuc met andere natuurlijke materialen en kleuren om een unieke stijl in jouw project te creëren. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden van betonstuc!

Top 10 meest gestelde vragen over betonstuc

Welke soorten betonstuc zijn er eigenlijk, is het te combineren met vloerverwarming of in welke kleuren is het te verkrijgen. Kun je betonstuc zelf aanbrengen of moet je dit door een professional laten doen? Zo maar een aantal praktische vragen waar wij jou de antwoorden op gaan geven. Bekijk de kennisartikelen.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Meer weten over betonstuc?

Kleuren betonstuc

Je hebt besloten om betonstuc toe te passen in jouw interieurproject, maar voor welke kleur ga je nu? Het ligt aan de betonstuc producten hoe groot de keuze is. De kleuren zijn namelijk afhankelijk van de producten die jij kiest. Basebeton, Basebeton Plus, Basebeton Solid of Xtreme, Beton Ciré, Sichtbeton, Stuccopuro: een greep uit alle producten die bij Stone Age te verkrijgen zijn. Al deze producten hebben prachtige tinten in de collectie die binnen iedere interieurstijl passen. Je bekijkt op iedere product pagina de kleuren op onze digitale samplekaarten.

Onderhoud betonstucvloer

Voor het onderhouden van een betonstuc vloer raden wij aan om elke drie maanden SA PU Protect aan te brengen en om de juiste vloerbeschermingsproducten aan te schaffen van Scratch No More. Zo blijft je betonstucvloer met goed onderhoud jaren lang goed. We omschrijven in het kennisartikel Hoe onderhoud je een betonstucvloer? nog andere tips om zo lang mogelijk van de mooiste vloer in jouw woning te genieten.