Showroom
Social media
Blog

Hoe style ik betonstuc?

Badkamer

Combineren van materialen en accessoires in jouw (droom)betonstuc badkamer met Stone Age

Badkamer basebeton wandspiegel
Geschreven door Petra 12 november 2020

Eindelijk is jouw badkamer met betonstuc na de laatste werkzaamheden klaar om in gebruik te nemen. Nu komt het belangrijkste, want een betonstuc badkamer is niet compleet zonder bijpassende accessoires. Combineer de juiste materialen en badkameraccessoires die aansluiten op jouw eigen woonstijl. Lees meer over styling van jouw betonstuc badkamer.

  • Creëer een woonstijl die bij jouw betonstuc badkamer past
  • Gebruik accessoires en verschillende materialen
  • Verlichting zorgt voor sfeer
Combineren van materialen in een betonstuc badkamer

Het combineren van natuurlijke materialen in combinatie met betonstuc zorgen voor een stijlvolle en strakke uitstraling. In een badkamer met betonstuc zijn tegels of hout vaak een goede toevoeging aan het totale plaatje. Door gebruik te maken van meerdere materialen in hetzelfde kleurenpalet is het mixen en matchen altijd een goed idee. Een (be)ton-sur-ton badkamer is daarentegen ook een prachtige toepassing als je het ons vraagt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Style je betonstuc badkamer met accessoires

De basis van je badkamer is klaar en de wanden en vloer in de badkamer zijn afgewerkt met Basebeton of Oxidestuc. Zorg voor de perfecte uitstraling van de betonstuc badkamer met sfeervolle accessoires. Door gebruik te maken van badkameraccessoires stijl je de ruimte af zoals jij dat zelf wilt. Een praktische betonstuc badkamer is namelijk niet compleet zonder sfeermakers. Maak gebruik van de ruimte om accessoires toe te passen in de betonstuc badkamer op bijvoorbeeld de wastafel, een nis of wandplank. Style je betonstuc badkamer naar wens en pas de accessoires toe die de sfeer compleet maken.

Praktische accessoires in betonstuc badkamer

Een badkamer met betonstuc is pas helemaal af als de badkameraccessoires op de juiste plek staan. Het is dan ook logisch om met accessoires aan de slag te gaan die je in de betonstuc badkamer kunt gebruiken. Denk aan prachtige zeeppompjes, natuurlijke rieten (was)manden, een praktische badplank of een stijlvolle prullenbak. Niet te vergeten een prachtige spiegels met verlichting of een strak rek voor de handdoeken. Deze badkameraccessoires kleden de ruimte aan en hebben tegelijkertijd ook nog een functie. Op deze manier kun je de betonstuc badkamer prachtig stylen zodat deze aansluit op de sfeer die jij wilt creëren.

Verlichting zorgt voor sfeer

Bedenk bij het ontwerpen van de betonstuc badkamer goed hoe je de ruimte wilt indelen en hoe je deze het beste kunt benutten om wow-gevoel neer te zetten. In de badkamer wordt vaak gekozen voor helder licht terwijl het gebruik van sfeerverlichting een echte toevoeging is aan de ruimte. Het is natuurlijk wel afhankelijk of er in de badkamer daglicht binnenkomt en met welke hoeveelheid. Zo kan de toevoeging van goede verlichting bijdragen aan de sfeer in badkamer. In de styling van de badkamer kun je eindeloos combineren en matchen, net zoals met onze betonstuc.

Ontdek de mogelijkheden van betonstuc

Meer weten over onze producten?