Showroom
Social media
Blog

Wat kost betonstuc?

Algemene vragen

Voor betonstuc vraagt ieder project om een passende offerte.

9 Z4 A7393
Geschreven door Sven 12 november 2020

De vraag ‘wat kost betonstuc?’ kunnen we daarom niet zo 1-2-3 beantwoorden.

“Zeg, ik zie op jullie website helemaal geen prijzen staan. Wat kost betonstuc eigenlijk? Waar moet ik rekening mee houden qua bedrag?” Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Maar er zijn goede redenen waarom we op onze website geen prijzen vermelden. De eerste reden: omdat wij uitsluitend met verkooppunten werken waar professionele verwerkers onze betonstuc producten kunnen kopen. Zij worden daar meteen voorzien van alles wat er nog meer nodig is om betonstuc vakkundig aan te brengen, denk aan de juiste primer. Met een ‘losse’ emmer betonstuc is de professionele verwerker er dus nog niet - er komt nét iets meer bij kijken.

Tip voor professionals: lees eens ons kennisbankartikel waarin we uitleggen waarom betonstuc altijd door een professional aangebracht moet worden. Hierin vind je alle informatie die jij nodig hebt.

Tip voor particulieren: aarzel niet om contact met ons op te nemen. We brengen je graag in contact met een betonstuc professional bij jou in de buurt.

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Vakwerk

Meer weten over betonstuc?

De prijs van betonstuc

De tweede reden waarom we geen prijzen op onze website vermelden? Ieder project vraag om een passende offerte. Waarom? Dat is simpel. Eigenlijk zeiden we het net al: met een ‘losse’ emmer betonstuc is de professionele verwerker er nog niet. De prijs van betonstuc is onder meer afhankelijk van het aantal vierkante meters en de ondergrond waar de betonstuc overheen wordt aangebracht. Dat laatste bepaalt welke producten er nog meer nodig zijn om betonstuc goed aan te kunnen brengen. En natuurlijk komt de arbeid van de professional er overheen. Dit alles samen bepaalt de prijs van betonstuc.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen