Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Praktische informatie
  4. Algemene vragen
  5. Ik wil een betonlook vloer, uit welke soorten betonstuc kan ik kiezen?
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Ik wil een betonlook vloer, uit welke soorten betonstuc kan ik kiezen?

Algemene vragen

Met betonstuc op de vloer creëer je een stijlvolle, industriële look.

DSC07232
Geschreven door Petra 12 november 2020

Ontdek welke betonstucsoorten geschikt zijn.

Een betonlook vloer heeft een bijzondere uitstraling: industrieel, stoer en robuust. Ben je op zoek naar een dunne vloerbekleding met een stijlvolle betonlook? Dan is betonstuc de ideale keuze. Het is sterk, onderhoudsvriendelijk en in de meeste gevallen ook waterdicht. Wil je betonstuc op de vloer gebruiken, dan zijn er een aantal opties: Basebeton, Basebeton Solud, Plus of Xtreme.

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Kan wel tegen een stootje

Meer weten over betonstuc?

Basebeton op de vloer

Basebeton is dé kant-en-klare alleskunner die niet alleen geschikt is voor vloeren, maar ook voor wanden en meubels. Ook is deze betonstuc leverbaar in veel verschillende kleuren (lees: alle standaard -, RAL- en NCS-kleuren). Basebeton is vochtwerend en daarmee geschikt voor in je badkamer en keuken. In het assortiment van Stone Age zijn verschillende typen Basebeton die als vloerafwerking toepasbaar zijn. Basebeton Originale, Basebeton Plus, Basebeton Solid en Basebeton Xtreme.

Welk type betonstuc is geschikt voor welk vloergebruik?

Ontdek de verschillende types betonstuc en kies de variant met de voor jou beste looks en eigenschappen. Basebeton Originale en Basebeton Plus is geschikt voor in alle ruimtes van bijvoorbeeld een woning of badkamer. Basebeton Solid is een betonstuc die toepasbaar is als extra belastbare vloerafwerking, dit type is verkrijgbaar in 22 geselecteerde kleuren. Er is ook nog een variant die geschikt is als extreem toepasbare vloerafwerking, dat is onze Basebeton Xtreme.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen