Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Praktische informatie
  4. Algemene vragen
  5. Kan ik betonstuc zelf aanbrengen of moet ik een professional inschakelen?
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

Kan ik betonstuc zelf aanbrengen of moet ik een professional inschakelen?

Algemene vragen

Betonstuc moet je altijd vakkundig aanbrengen. Hoewel je ook anders leest, raden wij je aan om een professional in te schakelen.

Stoneage smeren hogeresolutie 12
Geschreven door Nicolas 12 november 2020

Bij betonstuc zijn er twee voorwaarden:

  1. Kies voor het juiste product
  2. Laat het vakkundig aanbrengen.

Bij dat eerste kunnen wij je helpen. Basebeton, Stuccopuro, Oxidestuc, Sichtbeton, Beton Ciré: al onze producten hebben hun eigen kenmerken, mogelijkheden en onmogelijkheden.

  • Naadloos
  • Vakwerk
  • Voor een industriële uitstraling of juist warme uitstraling

Meer weten over het aanbrengen van betonstuc?

Betonstuc vakkundig aanbrengen

Dan komen we bij voorwaarde twee, eigenlijk het onderwerp van dit artikel: laat het vakkundig aanbrengen. Hoewel je overal op het internet anders leest, raden wij je niet aan om dit zelf te doen. Niet voor niets organiseren wij (online) trainingen voor professionals, waarin we hen leren om voor jou de badkamer, keuken of woonkamer van je dromen te realiseren. Doe je het liever zelf en bereid je de ondergrond niet op de juiste manier voor, dan hecht de betonstuc niet. Gebruik je geen of niet de juiste primer, dan ga je niet voor het beste eindresultaat. En breng je het niet naadloos aan, dan is het eindresultaat minder mooi én geniet je niet van alle voordelen die betonstuc kan bieden. Kortom: ja, je kunt het zelf doen - maar er zijn veel momenten in het proces waarop het ‘fout’ kan gaan.

De toepassingsmogelijkheden en de mate waarin onze producten vochtwerend zijn, verschillen. Ook verschilt de werking van de verschillende producten soms. Een groot deel van onze producten zijn kant-en-klaar, terwijl anderen nog met de bijbehorende vloeistof en eventueel met pigment gemengd moeten worden. Welke betonstuc-product voor jou de juiste keuze is, ontdek je in een gesprek. Aarzel niet om een afspraak te plannen en voorkom dat je een verkeerde keuze maakt.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Een betonstuc professional bij jou in de buurt

Bijkomend voordeel is dat degene die de betonstuc aanbrengt altijd zijn eigen touch heeft bij het aanbrengen. Iedere professional heeft zijn eigen ‘handschrift’. Er is dus geen één wand of vloer hetzelfde. En ook dát maakt jouw vloer of wand uniek. Wij brengen je daarom graag in contact met een betonstuc professional bij jou in de buurt.