Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Praktische informatie
  4. Algemene vragen
  5. In welke kleuren is betonstuc verkrijgbaar?
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

In welke kleuren is betonstuc verkrijgbaar?

Algemene vragen

Met kleur geef je persoonlijkheid aan jouw interieur.

9 Z4 A7431
Geschreven door Lisette 12 november 2020

Voor welke kleur betonstuc kies jij?

De knoop is doorgehakt: je kiest voor de vloer of wand in je keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer voor betonstuc. Een goede keuze als je het ons vraagt! Maar nu sta je voor een volgend dilemma, want welke kleur kies je? En in welke kleuren is betonstuc eigenlijk allemaal verkrijgbaar? Uit welke kleuren je kunt kiezen ligt aan het betonstuc-product. In dit artikel vertellen we je er meer over.

  • Meer dan 60 unieke kleuren
  • Toepasbaar in alle ruimtes
  • Bijna elke RAL- en NCS-kleur

Meer over betonstuc in de woonkamer?

De kleuren van Basebeton

Basebeton is geschikt voor wand en vloer en is daarmee onze alleskunner. Maar niet alleen het feit dat het voor zowel wand als vloer te gebruiken is, maakt het zo veelzijdig. Basebeton is namelijk leverbaar in 64 standaardkleuren en (tegen meerprijs) in bijna elke RAL- en NCS-kleur. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke kleur jij in gedachten hebt: van zachtroze tot gitzwart, van okergeel tot pimpelpaars. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Bekijk alle kleuren van de Basebeton Originale collectie op de Sample card: Basebeton.

Basebeton Plus

Naast de Basebeton Originale collectie hebben we diverse soorten typen betonstuc met ieder unieke kleuren. De Basebeton Plus is een handig één-pot-systeem. Deze ready-to-use betonstuc is geschikt voor het complete oppervlakte en toepasbaar in alle ruimtes. De tekening van de Basebeton Plus is wat aanweziger doordat het systeem wordt verwerkt vanuit een laag. Ben je benieuwd welke kleuren er in deze collectie zitten? Bekijk dan de Samplecard: Basebeton Plus

De kleuren van Beton Ciré

Veel mensen denken bij betonstuc aan Beton Ciré - misschien geldt dit voor jou ook. Beton Ciré krijgt zijn kenmerkende uiterlijk door de manier van aanbrengen. Vrij vertaald betekent ‘ciré’ namelijk gewreven en gewaxt. En omdat iedereen dat op zijn eigen manier doet, is elke muur of vloer uniek. Dát maakt dit product ook zo geliefd. En deze authentieke betonstuc met een Frans tintje is ook nog eens leverbaar in 45 natuurlijke tinten: van lichtgrijs tot lichtbruin, van groen tot terracotta. Er is altijd wel een kleur die bij jouw interieur past.

De kleuren van Sichtbeton

Sichtbeton geeft je muur een industriële uitstraling. Het creëert namelijk de look van een gestorte betonmuur. Hierbij heb je de keuze uit 3 moderne betonkleuren: Light Grey, Mid Grey en Dark Grey. Deze echte betonlook kleuren passen binnen een moderne en stoere stijl. Sichtbeton is een industriële toepassing op bijvoorbeeld de schouw, lange wand in de gang of als aankleding op een ontvangstbalie. Bekijk de grijze tinten op de Samplecard: Sichtbeton.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
De kleuren van Oxidestuc

Houd je wel van wat glitter and glamour, dan is Oxidestuc voor jou het juiste betonstuc-product. Oxidestuc geeft je wand namelijk een verrassend metallic effect, waarmee de ruimte een chique look krijgt. Natuurlijk passen de kleuren waar je uit kunt kiezen ook bij deze stijl. Er zijn 6 moderne metallic tinten: warm goud, koper, brons, roest, aluminium of staal. Deze glimmende tinten gaan goed in combinatie met bijvoorbeeld Basebeton, buiten de standaardkleuren van de Oxidestuc is er ook een mogelijkheid om de kleuren in jouw project te mengen met elkaar. Laat je inspireren door de kleuren op de Samplecard: Oxidestuc.

Betonstuc op kleur

Omdat betonstuc op kleur wordt gebracht door toevoeging van kleurpigmenten, is er zoals je kunt lezen veel leverbaar. En hoewel betonkleuren als licht- en donkergrijs nog steeds favoriet blijven, zijn er daarnaast vele kleuren mogelijk. Zo geef je met betonstuc altijd écht persoonlijkheid aan jouw interieur.

Zit er in de collectie van Stone Age geen kleur tussen die past bij jouw project? Er is altijd nog een mogelijkheid om betonstuc in een RAL- of NCS-kleur te bestellen bij een van onze verkooppunten. Ben je nieuwsgierig naar de unieke betonstuc kleuren? Laat je inspireren in het Experience Center dat is gevestigd in Rijssen. De koffie staat voor je klaar.