Showroom
Social media
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Kun je betonstuc op de vloer toepassen?

Algemene vragen

Een stijlvolle, industriële look op je vloer? Kies dan voor betonstuc.

Header grond betonstuc
Geschreven door Erwin 12 november 2020

Dus ja, je kunt betonstuc op de vloer gebruiken.

Industrieel, stoer en robuust. Die woorden beschrijven een vloer met betonstuc het beste. En zeker wanneer je op zoek bent naar een dunne vloerbekleding met een stijlvolle betonlook is betonstuc de ideale keuze. Zelfs de dunste laag betonstuc is sterk en onderhoudsvriendelijk en in de meeste gevallen ook waterdicht. De voordelen van betonstuc op de grond in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer zijn dan ook groot.

  • Robuust
  • Industriële look
  • Kan wel tegen een stootje

Meer weten over betonstuc?

Betonstuc op de grond: jouw opties.

Wil je betonstuc als vloerafwerking gebruiken, dan zijn er twee opties: Beton Ciré, Basebeton . Beton Ciré is verfijnd en heeft een authentieke look. Je past het toe in elke ruimte van je huis en je kunt het ook op de wanden gebruiken. En goed om te weten: deze betonstucsoort is verkrijgbaar in 45 natuurlijke kleuren. De nummer twee, Basebeton, is dé waterdichte kant-en-klare alleskunner. Je gebruikt ‘m op de grond of wanden of om meubels mee af te werken. Basebeton is verder verkrijgbaar in alle standaard -, RAL- en NCS-kleuren.

Betonstuc op de grond combineren met vloerverwarming

Betonstuc op de vloer is ook een gouden combinatie met vloerverwarming. Dat is een ideale combinatie voor in de badkamer, zodat je direct uit bad op een aangenaam warme vloer stapt. Perfect voor in de slaapkamer, zodat je in de winter niet uit bed op een ijskoude vloer stapt. En natuurlijk heerlijk voor in de woonkamer en keuken, zodat je daar in de winter niet eens pantoffels aan hoeft te doen.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Voordeel van vloerverwarming onder betonstuc

Door de dunne laag betonstuc die over de vloerverwarming wordt gelegd, wordt de warmte van de verwarming snel en gelijkmatig door de ruimte verspreid. Dit maakt het meteen een energiezuinige manier van verwarmen. Bovendien creëer je zo een strak en modern interieur in iedere ruimte, omdat je geen radiatoren hoeft te gebruiken. Tip: lees hier alles over betonstuc op de grond in combinatie met vloerverwarming.