Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Badkamer
  5. Welke badkamerstijlen kun je met betonstuc creëren?
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Welke badkamerstijlen kun je met betonstuc creëren?

Badkamer

Een badkamerstijl die past bij jouw betonstuc ideeën

Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 31
Geschreven door Lars 03 januari 2024

Een betonstuc badkamer is op vele verschillende manieren in te richten, in welke stijl kom jij helemaal tot rust? Wij nemen je mee in de verschillende badkamerstijlen die je kunt creëren met betonstuc. De mogelijkheden zijn met deze materiaalsoort oneindig, van een moderne badkamer tot een industriële sanitaire ruimte. In een badkamer met betonstuc combineer je de praktische ruimte met sfeer en karakter. Welke badkamerstijl past het beste bij jou? Lees verder over de verschillende badkamerstijlen met betonstuc.

  • Oneindige mogelijkheden met betonstuc
  • Van modern tot hotel chique of landelijk
  • Verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren
Moderne badkamer

Een moderne badkamer met betonstuc kenmerkt zich door een strakke en minimalistische afwerking. Door gebruik te maken van neutrale kleuren en tijdloze accessoires ben je verzekerd van een tijdloze ruimte. In een moderne badkamer wordt vaak gebruikgemaakt van hoogglans en metalen details, glazen wanden en zwarte accessoires. Deze combinatie zorgt voor een minimalistische stijl en stijlvolle uitstraling. Basebeton is een mooie materiaalkeuze in een moderne badkamer. In ons assortiment zitten meer dan 60 kleuren die passen binnen deze stijl badkamer.

Industriële badkamer

Houd je van een stoere badkamer en wil je een industriële badkamer creëren? Dan is betonstuc een passende decoratieve wand en vloerafwerking. Van nature heeft betonstuc een grijze ondertoon maar je kunt het product ook bestellen in vele verschillende kleuren. De grijstinten geven de ruimte een echte industriële look en als deze gecombineerd worden met houten badkamermeubels, koperen kranen en natuurstenen wasbak is de industriële sfeer compleet. We hebben in onze Basebeton collectie een aantal donkere kleuren betonstuc die goed aansluiten op de industriële badkamer. Een donkere betonstuc tint past ook perfect binnen de stijl van de industriële badkamer. Door Sichtbeton toe te voegen ga je voor de echte industriële badkamer. Let wel op dat Sichtbeton niet waterdicht is en daardoor niet geschikt is voor in de natte cel van de badkamer.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Hotel chique badkamer

Betonstuc is ideaal voor een chique uitstraling met een levendig karakter, een hotel chique badkamer is natuurlijk afgewerkt met Basebeton. Door de wanden en vloeren een naadloze en luxe afwerking te geven is de basis voor deze badkamerstijl al gemaakt. Een hotel chique badkamer wordt gekenmerkt met zwarte en gouden accenten, gecombineerd met luxueuze accessoires. Een Oxidestuc wand in de badkamer is een echte sfeermaker. Deze metallic stuc is verkrijgbaar in 6 tinten en zo glimmend te maken als je wenst.

Natuurlijke badkamers

In de badkamer met een natuurlijke sfeer is betonstuc een veelgebruikte toepassing. De betonlook creëert een serene sfeer met een rustige uitstraling. De badkamer is een plek waar je in de ochtend de dag fris wilt beginnen en voor het slapen gaan rustig wilt afsluiten. Het gebruik van Basebeton in een ton-sur-ton uitstraling zorgt voor een zacht interieur. Dit betekent dat de wand en vloer in dezelfde kleur zijn afgewerkt. Deze interieurstijl heeft ook wel een Mediterrane uitstraling, zoals in de wellness. Door gebruik te maken van betonstuc creëer je veel rust in de badkamer. Match andere materialen uit de natuur zoals eikenhout, marmer en riet of textiel om de stijl volledig door te laten lopen.

Landelijke badkamer

Is de landelijke badkamer een interieurstijl die je aanspreekt? Ga dan voor een betonstuc in een aardse kleur zoals beige, zandkleurig of terracotta. Combineer Basebeton met natuurstenen tegels op de vloer of als accentmuur. Een landelijke badkamer wordt met name bepaald door het gebruik van rustige materialen en kleuren. Betonstuc is daarop een perfecte aanvulling als je het ons vraagt. Laat je inspireren door de mogelijkheden van de verschillende badkamerstijlen die mogelijk zijn met betonstuc.