Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Badkamer
  5. Kan betonstuc in een natte ruimte?
Leestijd: 5 | Terug naar overzicht
Blog

Kan betonstuc in een natte ruimte?

Badkamer

Betonstuc is geschikt voor wand én vloer voor in je badkamer.

20220712 06
Geschreven door Rutger 12 november 2020

Het is een vraag die ons vaak wordt gesteld: “Kunnen we betonstuc ook gebruiken voor in onze badkamer?” En ja, dat kan. Het is geen enkel probleem zelfs! De wanden en de vloer kun je prima een betonlook geven. Je kunt zelfs een betonvloer in je douche maken - de natste plek in je badkamer. Of kies voor ‘anders dan anders’ en bekleed je badkamermeubel met betonstuc. Maar let op: in alle gevallen moet je absoluut de juiste betonstuc producten gebruiken. Kies voor je badkamer niet voor Stuccopuro of Sichtbeton, want deze producten zijn niet waterdicht.

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Makkelijk schoon te houden

Meer over betonstuc in de badkamer?

Heb je een specifieke vraag over de toepassing van Basebeton of Beton Ciré?

Basebeton of Beton Ciré voor in je badkamer

In het assortiment van Stone Age zijn een aantal betonstuc producten die geschikt zijn voor in de natte ruimte. Voor de wanden en vloeren van je badkamer raden wij Basebeton of Beton Ciré aan. Deze producten zijn namelijk goed waterdicht. We geven je graag meer informatie over betonstuc voor in de natte ruimte.

Basebeton in een natte ruimte

Basebeton geeft een industriële en robuuste betonlook. Dit product is leverbaar in alle standaard-, RAL- en NCS-kleuren. De mogelijkheden zijn dus vrijwel eindeloos. Binnen het Basebeton assortiment zijn er meer dan 60 unieke kleuren die in elk project een prachtige aanvulling zijn. Er zijn grijstinten die goed passen binnen een stoerdere betonlook uitstraling. Inmiddels zijn de zachte aardetinten ook enorm populair binnen de interieurinrichting. De zachte en natuurlijke tinten passen goed bij een luxe en rijkelijke woonstijl. Liever een kleurrijke badkamer? Geen stress. In het kleurassortiment van Basebeton zit dus altijd een kleur die past bij jouw project. Naast Basebeton is Oxidestuc ook een prachtige aanvulling als het gaat om kleuren. Deze metaalstuc heeft zes kleuren met een rijkelijke uitstraling die goed te combineren zijn met de Basebeton-kleuren.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Sanitaire ruimtes afgewerkt met Beton Ciré

Beton Ciré is authentieke betonstuc met een Frans tintje en uitstekend toepasbaar in sanitaire ruimtes. De Beton Ciré is in de natte ruimte geschikt voor wand én vloer, handig in een ruimte als je een serene ruimte wilt creëren. De authentieke betonstuc is onderhoudsarm en hygiënisch omdat ze kras- en slijtbestendig zijn. Hierdoor heb je dus weinig werk met het onderhoud van de sanitaire ruimtes, en dat wil toch iedereen? Beton Ciré is een betonstuc dat gesmeerd wordt aangebracht en dat betekend dat het naadloos kan worden aangerbracht. Zo zijn er geen voegen waar je rekening mee hoef te houden. Dit product is leverbaar in 45 natuurlijke kleuren, van zacht beige tot aan natuurlijk groen. Laat je inspireren door de waterdichte betonstuc van Stone Age.

Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Er zijn artikelen over onze de unieke betonstuc voor in de badkamer te vinden, daarnaast is betonstuc in elke ruimte van jouw project toe te passen en beantwoorden wij graag de vragen die jij over betonstuc hebt.