Showroom
Social media
Blog

Betonstuc in de badkamer

Badkamer

Perfect alternatief voor tegels. Maak een pareltje van je badkamer met betonstuc.

Basebeton - 10-18 Wheat
Geschreven door Nicolas 12 november 2020

Heerlijk badderen, lekker lang douchen, tanden poetsen: het gebeurt allemaal in de badkamer. Maar hoe maak je van je badkamer nou iets bijzonders? Een fijne plek om je even in terug te trekken, om in te relaxen? En hoe zorg je ervoor dat deze ruimte bij de stijl van de rest van je huis past? Dat doe je door te kiezen voor het veelzijdige betonstuc. Betonstuc maakt van iedere badkamer een pareltje

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Makkelijk schoon te houden

Meer weten over betonstuc in de badkamer?

Betonstuc, geschikt voor in de badkamer

Veel mensen vragen zich af of betonstuc geschikt is voor in de badkamer. “Is het sterk genoeg?” “Is het duurzaam genoeg, dus blijft het lang mooi?” “Waar kan ik het precies aanbrengen?” Het zijn zomaar wat vragen die ons gesteld worden. En inderdaad, betonstuc kan in de badkamer goed gebruikt worden - mits je het juiste product kiest én dit vakkundig wordt aangebracht. Let je hier op, dan is betonstuc perfect voor je badkamer of inloopdouche. Het zorgt voor een luxe, moderne uitstraling en is verkrijgbaar in vele kleuren. Daardoor kun je de badkamer helemaal in jouw eigen woonstijl maken.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Basebeton of Beton Ciré in je badkamer

Wat betreft de producten: voor de wanden en vloeren van je badkamer adviseren we Basebeton (een kant-en-klare alleskunner) of Beton Ciré (voor een authentieke, verfijnde betonlook). Waarom juist deze twee producten? Dat is simpel: ze zijn goed waterdicht. Andere producten uit ons assortiment - Sichtbeton en Stuccopuro - zijn niet waterdicht en daarmee niet geschikt voor in de badkamer. Kijk hier vooral naar wanneer je (ook) andere ruimtes in je huis van betonstuc wilt voorzien.

Stone Age, voor betonstuc in jouw badkamer

Stone Age is jouw adres voor betonstuc in je badkamers. In onze showroom vertellen wij je er graag meer over, en laten we je graag allerlei mogelijkheden en kleuren zien. Natuurlijk kun je ook nu direct al meer inspiratie opdoen, namelijk in onze inspiratiebank. En weet je al zeker dat je het aanbrengen van betonstuc in je badkamer volledig wilt uitbesteden, laat dan je aannemer of stukadoor contact met ons opnemen. Lees meer over betonstuc in natte ruimtes

Badkamer 20220712 14
Badkamer 8
Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 31
Badkamer 20220712 08
Betonstuc soorten die geschikt zijn in de badkamer

In de badkamer wil je een betonstuc die vochtwerend is en het liefst zonder naden en voegen. De betonstuc producten van Stone Age zijn dat: onder andere Beton Ciré en Basebeton zijn de mooiste betonlook toepassingen. Deze waterdichte betonstuc producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en toepasbaar op elk oppervlak, zo lang deze vlak, strak en droog is. Oxidestuc is ook een prachtige toepassing, deze metaalstuc is een echte eyecatcher achter de wastafel of het toilet. Lees meer over de geschikte betonstuc typen voor in de badkamer.

Een unieke uitstraling met betonstuc in de badkamer

Betonstuc is een prachtige toepassing in de badkamer als je het ons vraagt. Door de samenstelling is het materiaal waterdicht doordat het van zichzelf geen water opneemt. Dat maakt betonstuc voor in de badkamer een uitkomst want met de juiste voorbereidingen kan het aangebracht worden op elke vlakke en droge ondergrond. Zo is het slopen van het tegelwerk overbodig en creëer je binnen een handomdraai een andere en unieke uitstraling. Lees meer over betonstuc over tegels.

Verschillende badkamerstijlen met betonstuc

Een badkamer met betonstuc past binnen iedere woonstijl en is daarop op heel veel verschillende manieren in te richten. Ga je voor moderne strakke badkamers of natuurlijke badkamer? Betonstuc geeft je de mogelijkheid om een unieke badkamerstijl neer te zetten, in het kennisartikel verschillende badkamerstijlen met betonstuc lees je meer.

Betonstuc badkamer stylen

Is jouw badkamer klaar om in gebruik te nemen nadat de betonstuc is uitgehard? Dan kan het leukste beginnen: namelijk het stylen van de betonstuc. Combineer de juiste badkameraccessoires en materialen die passen binnen jouw woonstijl. Zo creëer je een echte home spa en kom je elke dag weer heerlijk tot rust voor je de dag begint of voordat je naar bed gaat.