Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Woonkamer
  5. Kan ik betonstuc naadloos laten doorlopen?
Leestijd: 5 | Terug naar overzicht
Blog

Kan ik betonstuc naadloos laten doorlopen?

Woonkamer

DSC 1645
Geschreven door Erwin 25 februari 2021

Door betonstuc naadloos door te laten lopen creëer je rust op een verdieping.

Van kamer naar gang, van vloer naar wand: ga voor eenheid.

Hoe gaaf is het als de vloeren over een gehele verdieping naadloos doorlopen? Dat is niet alleen erg mooi, maar ook veilig - je hebt dan namelijk niet te maken met lastige drempels. Klinkt dit goed, weet dan dat je dit met betonstuc kunt bereiken. Het is dus een ideale oplossing voor iedereen die van eenheid in huis houdt, maar ook (vanwege de veiligheid) voor bijvoorbeeld seniorenwoningen.

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Makkelijk schoon te houden

Meer over betonstuc in de woonkamer?

Betonstuc naadloos op je vloer én wand - en op meubels

In dit korte kennisbankartikel geven we graag nog enkele tips. Want heb je er al eens aan gedacht om betonstuc op je vloer én wand aan te brengen? Ook nu kan het betonstuc naadloos in elkaar overlopen, en dat zorgt voor een rustige, haast serene sfeer in de ruimte. Extra tip van onze kant, om éxtra rust en eenheid te creëren: voeg ook betonstuc toe aan bijvoorbeeld een trap in de kamer, de vensterbanken of de schouw. Als de ondergrond maar vlak is én je de juiste primer gebruikt, kun je het met betonstuc afwerken.

Betonstuc naadloos aanbrengen

Dat betonstuc naadloos aangebracht wordt, heeft nog een groot voordeel: het is hygiënisch. Omdat je geen last hebt van naden en voegen krijgen bacteriën geen kans, blijft er geen vuil achter én wordt schoonmaken appeltje-eitje.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.