Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Woonkamer
  5. Is betonstuc te combineren met vloerverwarming?
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Is betonstuc te combineren met vloerverwarming?

Woonkamer

Vloerverwarming 2 2
Geschreven door Nicolas 12 november 2020

Betonstuc plaatsen over vloerverwarming: Doen of niet?

Doen! Het is een gouden combinatie - en we leggen graag uit waarom.

Een vloer van Basebeton heeft allerlei praktische voordelen. Eén van die voordelen is dat het perfect te combineren is met vloerverwarming. Bijvoorbeeld in de badkamer, waardoor je direct uit de douche op een heerlijk warme vloer stapt. In de slaapkamer, zodat je in de winter niet zo koud uit bed stapt. Of in de woonkamer en keuken, waardoor je daar in de winter niet eens pantoffels nodig hebt. Geloof ons: wanneer je eenmaal vloerverwarming met daarop een vloer van betonstuc ervaren hebt, wil je niet meer anders.

  • Naadloos
  • Voor een gelijkmatige warmte in huis
  • Nooit meer koude voeten

Meer over betonstuc in de woonkamer?

De voordelen van een Basebeton vloer met vloerverwarming

Vloerverwarming is een erg aangename manier van verwarmen. De vloer krijgt natuurlijk een fijne temperatuur, waardoor je minder vaak last hebt van koude voeten. Daarnaast verwarmt vloerverwarming de ruimte gelijkmatig. Dat is zeker het geval wanneer je het met betonstuc combineert, omdat een vloer van Basebeton erg dun is. De warmte van de vloerverwarming wordt daardoor nóg sneller en gelijkmatiger door de ruimte verspreid. Dit maakt het meteen een energiezuinige manier van verwarmen. Tot slot is vloerverwarming in combinatie met Basebeton om esthetische redenen geliefd. Bij vloerverwarming staan er namelijk geen opvallende radiotoren in de ruimte, omdat de verwarming netjes onder de vloer is weggewerkt. Zo creëer je een strak en modern interieur voor je woonkamer.

Betonstuc en vloerverwarming: een gouden combinatie

Kortom, twijfel je voor je badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer nog of de combinatie betonstuc-vloerverwarming een goede keuze is? Twijfel niet langer, want als je het ons vraagt is dit zelfs een gouden combinatie.

DSC08591
Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 17
Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 02

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.