Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Keuken
  5. Is vuil op het betonstuc makkelijk te verwijderen?
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

Is vuil op het betonstuc makkelijk te verwijderen?

Keuken

Betonstuc keuken / bar
Geschreven door Lars 12 november 2020

Je betonlook keuken lastig schoonmaken?

Met betonstuc wordt dit een gemakkelijke klus.

De betonlook is robuust, stoer én natuurlijk. Je keuken is een ruimte die zich goed leent voor deze uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een achterwand van betonstuc. En wat dacht je van een aanrechtblad dat je afwerkt met betonstuc? Of een betonnen vloer in je keuken? Je ziet het: de keuze is reuze. Toch aarzelen sommige mensen om betonstuc in hun keuken te gebruiken. Een vraag die ons namelijk vaak gesteld wordt: “Is vuil op het betonstuc in mijn keuken makkelijk te verwijderen?” Gelukkig kunnen we die vraag altijd met ‘ja’ beantwoorden. Want ja: betonstuc is heel gemakkelijk schoon te houden. Oók in de keuken.

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Makkelijk schoon te houden

Meer over betonstuc in de keuken?

Je betonlook in de keuken schoonmaken lastig?

Met betonstuc wordt dit een gemakkelijke klus.

De betonlook is robuust, stoer én natuurlijk. Je keuken is een ruimte die zich goed leent voor deze uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een achterwand van Basebeton. En wat dacht je van een aanrechtblad dat je afwerkt met betonstuc? Of een betonnen vloer in je keuken? Je ziet het: de keuze is reuze. Toch aarzelen sommige mensen om betonstuc in hun keuken te gebruiken. Een vraag die ons namelijk vaak gesteld wordt: “Is vuil op het betonstuc in mijn keuken makkelijk te verwijderen?” Gelukkig kunnen we die vraag altijd met ‘ja’ beantwoorden. Want ja: betonstuc is heel gemakkelijk schoon te houden. Oók in de keuken.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Betonstuc in de keuken schoonmaken doe je zó

Waarom dat is? Allereerst omdat je met betonstuc (denk aan Basebeton) geen last hebt van naden en voegen. Daardoor wordt het schoonmaken een gemakkelijk klus. En dat niet alleen, het is ook hygiënisch omdat er geen vuil achterblijft. Daarmee is betonstuc een ideale keuze voor je keuken: van de achterwand tot de vloer en je keukenwerkblad.

Vuil verwijderen van betonstuc

Natuurlijk geven we je ook concrete tips voor het schoonmaken van het betonstuc in je keuken. Het verwijderen van vuil is namelijk a piece of cake. Jouw betonlook keuken - lees: je betonnen vloer in de keuken, je keukenblad van Basebeton of de betonnen achterwand in je keuken - maak je schoon met wat allesreiniger of groene zeep. Let op dat je nooit chloor of bleekhoudende producten gebruikt en zo min mogelijk anti-kalkmiddelen. Wil je toch ontkalkende producten gebruiken, spoel dit dan altijd grondig (!) na met water. Zo kan het niet te lang op de beschermlaag van het betonstuc inwerken.

Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.