Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Keuken
  5. Morsen op betonstuc in de keuken: go or no go?
Leestijd: 4 | Terug naar overzicht
Blog

Morsen op betonstuc in de keuken: go or no go?

Keuken

Betonvloer - keuken
Geschreven door Dewie 12 november 2020

Kun je morsen op betonstuc in de keuken?

Zeker weten! En we vertellen je graag waarom dat is.

Betonstuc is bestand tegen alle mogelijke vloeistoffen die in de keuken voorkomen, zoals water, sap, koffie, wijn, olijfolie, vet en zeep. Bovendien is het heel gemakkelijk schoon te maken én heb je met betonstuc (denk aan Beton Ciré) geen last van naden en voegen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de vloeistof die je knoeit - of dat nu koffie, thee of wijn is - in de naden trekt en daar achterblijft.

  • Makkelijk schoon te houden
  • Hygiënisch
  • Naadloos

Meer over betonstuc in de keuken?

Vloeistoffen verwijderen van betonstuc

Mors je, dan wil je natuurlijk ook graag weten hoe je zo goed én zo snel mogelijk het betonstuc schoonmaakt. Dat doe je simpelweg met een sopje van schoon water en wat allesreiniger of groene zeep. Maar let op: wat je ook knoeit, gebruik nóóit chloor of bleekhoudende producten om het schoon te maken. Ook raden we af om een schuursponsje te gebruiken. Dit kan het betonstuc namelijk beschadigen. Gebruik daarom liever een zachte doek.

Geknoeid? Maak het betonstuc snel schoon

We zeggen nu niet dat je expres moet morsen… Maar je vindt het vast minder erg als het gebeurt nu je weet dat je het simpelweg met een vochtig doekje met wat allesreiniger of groene zeep oplost.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.