Vanwege de zomervakantie is Stone Age gesloten van maandag 7 augustus 2017 t/m zaterdag 19 augustus 2017 (week 32 en 33)

Week 31 en 34 hebben wij een minimale bezetting en doen we ons best al uw bestellingen en vragen zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

We wensen u allen een hele fijne zomervakantie toe!

Ambacht in huis

Starbucks Universiteit Twente

Koffie drinken in stijl
Studenten aan de Universiteit Twente zijn sinds enige tijd gezegend met een eigen Starbucks Coffee bar. Deze populaire, unieke koffieketen vroeg om een bijpassend interieur. Wij mochten de vloer verzorgen.

Smaakvol
Voor een coffeebar als Starbucks is het noodzakelijk dat de vloer watervast is, tegen een stootje kan en er daarnaast ook nog eens hip uitziet. Er is daarom gekozen voor een gietvloer van Beton Ciré flow. Het resultaat? Een sfeervolle basis voor een stoer concept. De coffee bar is daarnaast aangekleed met hout en rustige, warme kleuren.

Wilt u ook Beton Ciré voor uw organisatie?
Wilt u ook een vloer, wand of ander product van Stone Age in het interieur van uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Gerelateerd:

Zakelijk Beton Ciré Vloer

Ambacht in huis

Contact opnemen

Klaar om een stap verder te nemen? Laten we beginnen te praten over uw project of idee en uit te vinden hoe wij u kunnen helpen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×