Showroom
Social media
DSC09618
BBP stap 3
DSC09610
BBP stap 2
DSC09655
Basebeton Paint - close up
DSC09634
DSC09596
1 / 8

Basebeton Paint

Dé kant-en-klare duurzame verfsoort

Basebeton Paint is ready-to-use en milieuvriendelijk. Creëer een warme ambiance met deze betonlook verf.


  • Betonlook effect
  • Kant en klaar product: Snel klaar!
  • Geschikt voor meerdere ondergronden
  • 40 unieke kleuren die aansluiten op iedere woonstijl
Basebeton Paint mockup set

Ready-to-use product: direct met Basebeton Paint aan de slag

Geschikt als decoratieve wandafwerking

Verkrijgbaar in meer dan 40 unieke kleuren

Ademend effect wat vocht- en schimmelvorming tegengaat

01
02
03
04
In 4 stappen een perfect resultaat!
Stap 01

Strijk de ondergrond voor met Basebeton Paint – Primer. Heb je een zuigende ondergrond? Verdun de Basebeton Paint – Primer dan met 20% water of breng 2 lagen aan. Gebruik voor het aanbrengen van de Basebeton Paint – Primer een blokkwast 3 x 14cm of een microvezel roller.

Stap 02

Breng de eerste laag Basebeton Paint aan met een blokkwast (14 x 3 cm) in halve manen of in kruizen met een blokkwast. Laat de eerste laag minimaal 8 uur drogen.

Stap 03

Breng de tweede laag Basebeton Paint aan in het effect dat je wenst. Indien je niet tevreden bent over het effect van de eerste laag, is dat in de tweede laag te herstellen.

Stap 04

Werk Basebeton Paint optioneel af met Basebeton Paint – Coating. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond slijt- en stootvast is. De voordelen van Basebeton Paint voor een gezonder binnenklimaat vervallen hierdoor wel. Gebruik voor het aanbrengen van de Basebeton Paint – Coat een microvezel roller.

  • Betonlook effect
  • Kant en klaar product: Snel klaar!
  • Geschikt voor meerdere ondergronden
  • 40 unieke kleuren die aansluiten op iedere woonstijl
Basebeton Paint mockup set

Systeemopbouw

Basebeton Paint is geschikt voor op meerdere oppervlakken, ook op spachtelputz of spackwerk! Let op; je verbruik gaat wel omhoog. De Paint wordt kant-en-klaar geleverd en is aan te brengen in een handomdraai. In twee lagen geef je jouw interieur een warme en industriële uitstraling.

BBP stap 2
Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 14
1 / 5

Woon- en leefruimtes

Voor wanden, vloeren en woonaccessoires in elke woonstijl

20220712 14
2 / 5

Sanitair en badkamers

Moderne betonlook: Praktisch & stijlvol

Betonstuc keuken / bar
3 / 5

Horeca en retail

De uitstraling van je zaak is je visitekaartje

Stone Age Slapen hero
4 / 5

Slaapkamers

Slapen in een stylish ruimte

Stone Age Kantoor hero
5 / 5

Kantoor en werkruimtes

Werken was nog nooit zo leuk

Basebeton Paint kleuren

Basebeton Paint is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder meer dan 40 unieke kleuren. Kies de kleur die past bij jouw project. Deze ready-to-use sustainable paint zorgt voor een natuurlijk en warme betonlook dat past bij elke woonstijl.

Is Basebeton Paint geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer?

Basebeton Paint kan toegepast worden in vochtige ruimtes. Wel dient de Basebeton Paint dan afgewerkt te worden met de Basebeton Paint – Coating voor een duurzame bescherming en geschiktheid voor een vochtige ruimte. Basebeton Paint is niet geschikt voor in de natte cel.

Kan ik Basebeton Paint als vloerafwerking gebruiken?

Basebeton Paint is niet geschikt als vloerafwerking. Om vloeren af te werken raden wij een van onze andere producten aan zoals de Basebeton, Basebeton Solid, Basebeton Xtreme of Basebeton Grit.

Kan Basebeton Paint over tegels aangebracht worden?

Dit is mogelijk. Wanden met tegels dienen wel altijd met een diamantschijf vlak geschuurd te worden voordat Basebeton Paint aangebracht wordt. Vervolgens kan de wand glad gestukt worden. Voor meer informatie hierover wordt het aangeraden om de gebruikshandleiding van de Basebeton Paint te raadplegen.

Is Basebeton Paint geschikt voor buiten?

Nee, Basebeton Paint is niet geschikt voor buiten en kan alleen binnenshuis aangebracht worden.

Kan ik Basebeton Paint in iedere kleur krijgen?

Basebeton Paint is beschikbaar in 40 standaardkleuren die passen bij ieder uniek interieur.

Hoeveel Basebeton Paint heb ik nodig?

Met 1 kg Basebeton Paint is het mogelijk om 4 m2 in twee lagen te behandelen. Dit is gebaseerd op een gladde wand. Bij oneven wanden kan het verbruik hoger liggen.

Hoe bereid ik de ondergrond het beste voor?

Maak de ondergrond vlak, schoon en stofvrij. Het is per ondergrond verschillend óf en op welke manier die geëgaliseerd moet worden en welke voorbehandeling nodig is. Kijk in de handleiding of vraag ons om advies. Strijk de ondergrond voor met Basebeton Paint - Primer. Heb je een zuigende ondergrond? Breng dan 2 lagen Basebeton Paint – Primer aan of verdun de Basebeton Paint – Primer met 20% water.

DSC09610

Basebeton Paint

Een unieke betonlookverf voor jou als professioneel verwerker

De betonlookverf die geschikt is voor wandafwerking op diverse ondergronden. Voor de start van het Basebeton Paint project zorg je voor een gladde en strakke (niet zuigende) ondergrond.

Als eerst breng je de Basebeton Paint - Primer aan met een blokkwast of microvezelroller. Is de ondergrond toch zuigend? Verdun de primer met 20% water of breng twee lagen aan. Nadat de Basebeton Paint - Primer is ingedroogd kun je aan de slag met de Basebeton Paint. Deze is verkrijgbaar in 40 geselecteerde kleuren. De applicatie van de Basebeton Paint adviseren wij altijd met een blokkwast te doen voor een betonlook uitstraling. Werk in halve manen of kruislings voor een natuurlijk effect.

Het is mogelijk om de Basebeton Paint te coaten met de Basebeton Paint - Coating voor een robuuste bescherming en het oppervlak slijt- en stootvast wordt.