Showroom
Social media
JDZ Basebeton Solid 2
Clay Straxt
10 18 Wheat Basebeton Suomi Finland
1 / 3

Basebeton Solid

Onze extra belastbare vloerafwerking

Basebeton Solid is de sterkste betonstuc op het gebied van vloerafwerking


  • Speciaal voor vloeren
  • Verkrijgbaar in 22 geselecteerde kleuren
  • Waterdicht van zichzelf
  • Oersterk en een natuurlijke betonlook
Base Beton Solid emmer new

Basa met comp. B

Speciaal voor vloeren

Waterdicht van zichzelf

Verkrijgbaar in 22 kleuren

01
02
03
04
05
06
In 6 stappen een perfect resultaat!
Stap 01

Behandel de ondergrond met MCG Grondeermiddel. MCG kan met een vacht- of schuimroller egaal aangebracht worden. De droogtijd is +/- 1 uur (handdroog).

Stap 02

Breng vervolgens Basebeton Techstone aan, deze een component pasta breng je aan met een RVS stukadoorsmes. Droogtijd 4-6 uur. Aanbevolen is om daarna de technisch laag te schuren en stofvrij te maken.

Stap 03

Breng op de egale ondergrond de eerste laag Basebeton Solid Basa 2K aan. Meng hiervoor flacon B-comp. door de Solid Basa. Bekijk onze technische handleiding op de website voor de juiste verhouding. Droogtijd 16-24 uur

Stap 04

Zodra Solid Basa laag droog is (volgende dag), kan de laatste laag Basebeton Solid worden aangebracht; de Sense. Breng deze laag zo dun mogelijk aan (0.1-0.5 mm)

Stap 05

Nadat ook de Sense volledig droog is (volgende dag), dient de Basebeton Solid vloer te worden opgeschuurd met behulp van een excentrisch roterende schuurmachine. (korrelgrootte 80 of 100).

Stap 06

Werk de Basebeton Solid Sense laag af met een speciale Basebeton 2K-PU coating, zodat het oppervlak waterdicht en vlekwerend is. Deze coating bestaat uit twee componenten en kan aangebracht worden met een microvezel roller.

Woonkamer vloer 2
  • Speciaal voor vloeren
  • Verkrijgbaar in 22 geselecteerde kleuren
  • Waterdicht van zichzelf
  • Oersterk en een natuurlijke betonlook
Base Beton Solid emmer new

Systeemopbouw

Basebeton Solid is de hardere broer van Basebeton. Deze betonstuc variant is op dezelfde wijze aan te brengen als reguliere Basebeton, alleen is deze versie op epoxy basis. Het enige wat je extra doet is aan de basa een comp. B toevoegen.

Basebeton Solid doorsnede vloer web
Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 14
1 / 5

Woon- en leefruimtes

Voor wanden, vloeren en woonaccessoires in elke woonstijl

Betonstuc keuken / bar
2 / 5

Horeca en retail

De uitstraling van je zaak is je visitekaartje

Stone Age Kantoor hero
3 / 5

Kantoor en werkruimtes

Werken was nog nooit zo leuk

Stone Age Slapen hero
4 / 5

Slaapkamers

Slapen in een stylish ruimte

Stone Age Fitness hero
5 / 5

Fitness en sportruimtes

Stoere look en ijzersterk

Basebeton Solid Kleuren

Deze betonstuc is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder meer dan 22 unieke Basebeton kleuren. Zelfs RAL- en NCS-kleuren zijn mogelijk, kies de kleur die past bij jouw project. Deze betonstuc met gemicroniseerd kwarts zorgt voor een natuurlijk en moderne betonlook dat past bij elk project

  • Basebeton Solid is op aanvraag verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Basebeton Originale
Woonkamer

Basebeton Solid

Onze extreem belastbare vloerafwerking

Dit type basisbeton is bijzonder sterk en vooral geschikt voor vloeren. Solid is de hardere variant van de Basebeton Originale en is van zichzelf waterdicht. Het gemak van de Solid is dat de Basebeton op dezelfde manier wordt aangebracht. Je werkt met Basa Solid en Sense Solid. Het enige verschil is versie is dat de basis op epoxy is, tijdens de verwerking voeg je alleen een comp. B toe aan de Basa voordat je met de betonstuc gaat smeren.

Basebeton Solid vloer kan worden toegepast in elke ruimte van jouw project, in zowel natte als droge ruimtes. Basebeton Solid is zeer geschikt voor de vloerafwerking van bijvoorbeeld woonruimtes, het kantoor of winkelruimte.