Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Technische informatie
  4. Trainingen
  5. Training: Basebeton Solid | Groothandel
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

Training: Basebeton Solid | Groothandel

Trainingen

Een exclusieve Basebeton Solid training bij BMN Bouwmaterialen

DSC05306
Geschreven door Nicolas 12 januari 2024

Basebeton Solid is hét vloerensysteem van Stone Age. In enkele stappen is deze moderne betonlook te verwerken en de vloer zorgt voor een stijlvolle en strakke uitstraling in ieder project. De training zal in het teken staan van de Basebeton Solid, waarin we de verschillende stappen van het systeem behandelen.

Alle stappen van het vloerensysteem worden tijdens de hands on training gedemonstreerd zodat jij als professioneel verwerker gedegen aan de slag kunt gaan. Tijdens de training nemen we elke mogelijke ondergrond door en geven we je tips en tricks. Vervolgens worden de stappen als het aanbrengen van de voorstrijk, het zetten van de Tech Stone, Solid en tenslotte de coating doorgelopen.

De voorbereiding is immers het halve werk. De ondergrond waarop Basebeton Solid wordt toegepast is in ieder project uniek.

Agenda

- De trainingen worden zo snel mogelijk gepubliceerd.

Aanmelden voor Basebeton Solid training?

Een Basebeton Solid training volgen? De training wordt verzorgd door de experts van Stone Age op een van de BMN Stucgoed vestigingen. Meld je aan bij een van de bovenstaande BMN-vestigingen en we zien je daar.

DSC05222
DSC05179
DSC05519
DSC05306
DSC05151