Showroom
Social media
Blog

Betonstuc in de woonkamer

Woonkamer

Altijd een woonstijl die bij je past.

Studio Elize Wikkerink Project Zeeland 14
Geschreven door Petra 12 november 2020

Je woonkamer is een plek waar wordt gelachen en gehuild en waar je tijd doorbrengt met je gezin, familie en vrienden. Je kijkt er tv, leest er een goed boek en voert er goede gesprekken. Oude herinneringen worden er gekoesterd en nieuwe herinneringen worden er gemaakt. Het is dus een plek waar je je volledig moet kunnen ontspannen, waar je je prettig moet voelen. Omdat betonstuc zo veelzijdig is, creëer je met dit product een woonstijl die bij je past. Gegarandeerd.

  • Kras-, slijt- en vlekbestendig
  • Op iedere ondergrond
  • Ook over vloerverwarming

Meer weten over betonstuc in de woonkamer?

Betonstuc, geschikt voor in de woonkamer

“Waar kun je betonstuc in huis toepassen?” Als mensen ons deze vraag stellen, is ons antwoord kort en duidelijk: overal. Betonstuc is namelijk geschikt voor alle ruimten in je huis, dus zeker ook in je woonkamer. Je kunt betonstuc gebruik voor muren en vloeren, maar ook voor meubels, trappen, vensterbanken en haardschouwen. Dat komt omdat je betonstuc op bijna elke ondergrond kunt aanbrengen. Het je een lelijke plavuizenvloer? Breng er simpelweg betonstuc over aan, zelfs als er vloerverwarming onder zit, en je maakt er weer een moderne vloer van. Ben je de stijl van je schouw zat? Die schouw verander je met betonstuc in een handomdraai in een plaatje. En wil je een kunststof wand aanpakken? Ook dat kan met betonstuc. Als de ondergrond maar vlak is en je de juiste primer gebruikt, kun je betonstuc gebruiken. Dát is pas veelzijdig!

Betonstuc schoonmaken en onderhouden

Betonstuc is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg praktisch. Doordat het krasbestendig, slijtbestendig, in enkele gevallen vloeistofdicht én volledig naadloos is, is er weinig onderhoud nodig. Om het betonstuc zo min mogelijk aan te tasten, is het wel belangrijk dat je het met de juiste producten schoonmaakt. Er zijn speciale onderhoudsmiddelen verkrijgbaar en voor het dagelijkse onderhoud kun je een zuurvrij schoonmaakmiddel gebruiken.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Verschillende betonstuc producten in ons assortiment

Alle producten in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in de woonkamer. Basebeton is een kant-en-klare alleskunner die op je vloeren en/of muren zorgt voor een industriële betonlook. Basebeton heeft als grote voordeel dat het leverbaar is in alle standaard RAL- en NCS-kleuren. Je kunt dit product dus volledig aanpassen aan je specifieke woonwensen. Of je nu kiest voor naturelkleuren of voor knalgeel of pimpelpaars. Sichtbeton (leverbaar in drie kleuren) is geschikt voor de afwerking van je muren en heeft een stoere look van gestort beton. Kies je liever voor een authentieke, verfijnde betonlook? Dan is Beton Ciré de juiste keuze. Deze betonstuc is geschikt voor wand én vloer en is leverbaar in maar liefst 45 kleuren. Stuccopuro is een matte betonlook die toepasbaar is als wandafwerking. Stuccopuro heeft een poederachtige uitstraling en is verkrijgbaar in meer dan 60 subtiele tinten. En Oxidestuc tot slot is geschikt voor wanden en zelfs meubels. Het bijzondere is dat je met deze betonstuc een metallic look aan je interieur geeft, waarbij je helemaal zelf de mate van glans bepaalt.

Meubels afwerken met betonstuc

Het afwerken van meubels met betonstuc is een opkomende trend in de interieurwereld. Betonstuc is een veelzijdig materiaal dat een stoere, industriële look geeft aan meubels en muren. Op deze manier kan een woonkamer een eigentijdse en unieke uitstraling krijgen. In dit proces worden de meubels voorzien van een betonnen afwerking die zowel duurzaam als stijlvol is.

Stone Age, voor betonstuc in jouw woonkamer

Kies jij ook voor betonstuc in je woonkamer, dan is Stone Age jouw adres. In onze showroom vertellen wij je er graag alles over en laten we je graag onze producten, mogelijkheden en kleuren zien. Daarna kun je zelf bepalen waar je betonstuc voor gebruikt: voor vloeren, wanden en/of meubels. Natuurlijk kun je ook nu direct al meer inspiratie opdoen, namelijk in onze inspiratiebank.

Waar in de woonkamer wordt betonstuc veel toegepast?

Betonstuc is toepasbaar op veel verschillende plekken zoals wanden, vloeren, meubels of zelfs op het plafond. Ieder product heeft een unieke uitstraling en is daardoor in elk interieur toe te passen. Of je nu een betonstuc vloer wilt toepassen of een decoratieve betonstuc wand. Met de producten van Stone Age is er altijd wel een toepassing die aansluit bij de wensen van jouw project.