Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Slaapkamer
  5. Is betonstuc geschikt voor in een kinderkamer?
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

Is betonstuc geschikt voor in een kinderkamer?

Slaapkamer

Kinderkamer header
Geschreven door Dewie 12 november 2020

Betonstuc op de vloer in de kinderkamer... Is dat een slimme keuze?

Óntzettend slim zelfs. Betonstuc kan wel tegen een stootje.

Robuust. Krasbestendig. Slijtvast. En natuurlijk stoer. Op de vraag ‘Is betonstuc geschikt voor de vloer in de kinderkamer?’ kunnen we dan ook kort zijn: jazeker. Door de toevoeging van speciale materialen en harsen aan het cement, heeft het een enorme hardheid maar ook een hoge flexibiliteit. Daardoor kan je kind op betonstuc naar hartenlust spelen - met welk speelgoed dan ook. Betonstuc kan namelijk wel tegen een stootje.

Een tip van ons: natuurlijk raden we je wel aan om de vloer zo goed mogelijk te beschermen. Dat kan bijvoorbeeld door viltdoppen onder de meubels etc te plaatsen.

  • Kan wel tegen een stootje
  • In veel kleuren leverbaar
  • Makkelijk schoon te maken

Meer over betonstuc in de slaapkamer?

Betonstuc in de kinderkamer: gemakkelijk schoon te maken

Er is nog een tweede reden waarom betonstuc voor de vloer in de kinderkamer een slimme keuze is. Omdat je met betonstuc (denk aan Beton Ciré, Basebeton) geen last hebt van naden en voegen, is het gemakkelijk schoon te houden. En dat niet alleen, het is ook hygiënisch omdat er geen vuil achterblijft. Wel zo prettig in een kinderkamer.

Betonstuc: vrolijke kleuren voor de kinderkamer

Houdt je kind van (vrolijke) kleur(en), dan kan hij of zij bovendien ‘losgaan’ op het kleurenpallet aan mogelijkheden. Basebeton is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren en mogelijk in RAL- en NCS-kleuren. Beton Ciré is verkrijgbaar in 45 kleuren, Oxidestuc is verkrijgbaar in 6 metallic kleuren, Stuccopuro is de poederige betonlook die verkrijgbaar is in 60 kleuren. Er is dus altijd een kleur te vinden die perfect in het interieur van de kinderkamer past. Misschien zit de lievelingskleur van je kind er zelfs wel tussen. Ook daarom is betonstuc voor iedere kinderkamer zéker geschikt.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.