Showroom
Social media
Blog

Betonstuc in de slaapkamer

Slaapkamer

Absolúút niet koud en kil

Stone Age Slapen hero
Geschreven door Petra 12 november 2020

Stoer, stylish en sfeervol slapen? Kies dan voor een betonlook in je slaapkamer. Die look bereik je met betonstuc. Dit heeft een strakke en robuuste structuur en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Niet voor niets is het de perfecte manier om de vloer, muren of meubels in slaapkamers een moderne twist te geven. Combineer de betonlook met zachte materialen - zoals dekens, plaids en wol - en fraai hout, voor een warme en huiselijke sfeer. Want nee, betonstuc is niet koud en kil. In tegendeel zelfs. Dáár droom je pas lekker bij weg!

  • Praktisch, ook voor kinderkamers
  • In vele kleuren leverbaar
  • Hypoallergeen en hygiënisch

Meer weten over betonstuc in je slaapkamer?

Dit is er mogelijk met betonstuc

Goed om te weten: betonstuc kun je heel gemakkelijk over vloerverwarming aanbrengen (als je die hebt). Ook op muren en meubels kun je betonstuc aanbrengen. Werk- en bureaubladen in de kinderkamers, vensterbanken of de trap: alles kan een betonlook krijgen. Verder kun je voor die look kiezen uit heel veel warme kleuren en natuurlijke tinten. Daarmee maak je dus een gezellige sfeer - en een sfeer die precies bij jou past. Dus geloof ons: met betonstuc lig jij er straks lekker warmpjes bij.

De voordelen van betonstuc in de slaapkamer

Waarom betonstuc bij uitstek geschikt is voor slaapkamers? Omdat het, naast de eerder genoemde stijl, vele voordelen heeft. Het is om te beginnen onderhoudsarm: je vliegt gemakkelijk met de stofzuiger en dweil over je betonlook vloer. En een muur met betonlook neem je af met een sopje gemaakt van een zuurvrij schoonmaakmiddel. Ook is betonstuc hypoallergeen en zeer hygiënisch, omdat het naadloos is. Daarnaast is het slijtvast, vlekwerend en het kan tegen een stootje. Heel praktisch voor in de kinderkamers, dus.

Verschillende betonstuc producten in ons assortiment

Alle producten in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Basebeton bijvoorbeeld, een kant-en-klare alleskunner voor je slaapkamervloer of slaapkamermuur. Basebeton heeft als voordeel dat het leverbaar is in alle standaard RAL- en NCS-kleuren. Van neutrale tinten tot felle kleurtjes voor in de kinderkamer: het is allemaal mogelijk. Sichtbeton is dan weer perfect voor de afwerking van de slaapkamermuren. Dit is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft een stoere look van gestort beton. Kies je liever voor een authentieke, verfijnde betonlook? Daarvoor is er Beton Ciré, geschikt voor wand én vloer. Deze vorm van betonstuc is leverbaar in maar liefst 45 kleuren. En tot slot delen we kort iets over Oxidestuc, betonstuc geschikt voor wanden en zelfs meubels. Dit is het perfecte product voor een slaapkamer met een luxueuze uitstraling, want het is metallic en dus prachtig glanzend. Stuccopuro is een van de meest poederachtige betonlook soorten van Stone Age. Deze betonstuc heeft een zachte en fluwelen uitstraling, verkrijgbaar in 60 kleuren.

Stone Age, voor betonstuc in jouw slaapkamer

Smaakt dit naar meer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van betonstuc voor in jouw slaapkamer? Kom langs in onze showroom of lees verder in onze inspiratiebank.