Showroom
Social media
Blog

Productdemo: Basebeton Paint

Trainingen

Een productdemonstratie van Basebeton Paint: leer werken met de duurzame versoorft van Stone Age

BBP stap 2
Geschreven door Bas 14 juni 2024

De productdemonstraties staan in het teken van ons nieuwste product. Op verschillende verkooplocaties nemen we je graag mee in de applicatie van deze duurzame verfsoort. Aanmelden voor de demo is niet nodig. ;-)

  • Direct aan de slag
  • Verkrijgbaar in 35+ keuren en toepasbaar op wanden
  • Ademend effect: gaat schimmelvorming tegen!

Tijdens de Basebeton Paint product demonstratie, georganiseerd door Stone Age, krijg je de kans om kennis te maken met de veelzijdigheid en toepassingen van Basebeton Paint. Onze demo's bieden zowel theoretische als praktische inzichten, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt met dit hoogwaardige product. De duurzame verf op basis van kalk wordt op kleur gemengd en is kant-en-klaar; je kunt direct aan de slag!

Basebeton Paint is ideaal voor het creëren van een stijlvolle en industriële uitstraling op verschillende oppervlakken. Het kan worden toegepast op wanden, vloeren, meubels en zelfs in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Dankzij de duurzame en waterdichte eigenschappen is het een perfecte keuze voor binnengebruik. Bovendien biedt Basebeton Paint een unieke en eigentijdse afwerking die jouw projecten naar een hoger niveau tilt.

AGENDA

Hieronder vind je de data en locaties van de komende productdemo's:

  • 26 juni - BMN Bouwmaterialen - Zaandam 07:30 – 11:00 uur
  • 3 juli - BMN Bouwmaterialen - Haarlem 07:30 – 11:00 uur
  • 4 juli - BMN Bouwmaterialen - Den Haag 07:30 – 11:00 uur
  • 4 juli - BMN Bouwmaterialen - Zwaag 12:00 – 15:00 uur
  • 16 juli - BMN Bouwmaterialen - Zwolle 07:30 – 11:00 uur
  • 26 juli - BMN Bouwmaterialen - Hardenberg 07:30 – 11:00 uur

De demo's starten 's ochtends vanaf 07:30 uur en gaan door tot 12:00 uur, afhankelijk van de aanloop en locatie. Tijdens de demo zijn de technische collega’s (Koen of Iwan) aanwezig om je alles vertellen over de technische aspecten en de toepassingsmogelijkheden van Basebeton Paint.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en inspiratie op te doen voor je eigen projecten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij een van onze sessies. Zien we je dan?