Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ruimtes
  4. Woonkamer
  5. Welke soorten betonstuc zijn geschikt voor in de woonkamer?
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

Welke soorten betonstuc zijn geschikt voor in de woonkamer?

Woonkamer

Alle producten van Stone Age zijn toepasbaar in de woonkamer.

EC SA 18012023 027
Geschreven door Petra 13 april 2023

De unieke betonstuc producten van Stone Age zijn tijdloos en sluiten aan op elke mogelijke woonstijl die je in huis wilt creëren. Door het gebruik van betonstuc in de woonkamer op de wanden of vloer zorg je voor een prachtige basis van het interieur. Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van onze producten met ieder een unieke uitstraling.

  • Veelzijdige betonstuc, toepasbaar op elke ondergrond
  • Geschikt als wand-, vloer- of meubelafwerking
  • Unieke woonstijl creëren met betonstuc

Meer over betonstuc in de woonkamer?

Decoratieve wandafwerking met betonstuc

Stuccopuro is een van de wandafwerkingen met een decoratieve uitstraling. Deze poederige betonlook is een afwerking die in meer dan 60 zachte tinten verkrijgbaar is. Stuccopuro heeft een matte betonlook die toepasbaar is op wanden. Het ready-to-use product is door een professioneel verwerker aan te brengen in twee lagen en is snel klaar. De minerale en kunststof gebonden pleister voor in de woonkamer is bijvoorbeeld een prachtige toepassing op een cinewall of schouw.

De woonkamer is een ruimte waar je betonstuc op veel verschillende manieren kunt toepassen. Denk aan een wandafwerking met glimmer of stoere uitstraling. Houd je van een rustige basis in het interieur maar vind je een opvallende wand een ware toevoeging aan jouw woonstijl? Ga dan voor Oxidestuc in de woonkamer, deze metaalstuc is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en geeft een luxueuze uitstraling aan het interieur. Ontdek de glimmende kleuren en laat je inspireren door Oxidestuc.

Heb je een stoere en moderne woonstijl in gedachten? Sichtbeton is een betonstuc wandafwerking die een industriële uitstraling geeft aan je woonkamer. Dit type betonstuc is er in drie moderne betonkleuren en heeft de looks van een gestorte betonmuur. Deze decoratieve wandafwerking is door de professioneel verwerker aan te brengen. Binnen een dag heb je een compleet andere uitstraling van de wand in de woonkamer.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Basebeton – de alleskunner voor in de woonkamer

Basebeton is een betonlook die toepasbaar is op elke ondergrond zolang deze schoon, droog en glad is. De kleuren in de Basebeton collectie gaan van lichtgrijs naar beige en opvallende tinten zoals een blauw of roze. Basebeton is een echte allrounder op het gebied van betonstuc. De alles-kunner van Stone Age is naast de praktische wand- en/of vloerafwerking ook aan te brengen op meubels. Heb je een wandmeubel of salontafel die je een betonlook make-over wilt geven? In een handomdraai creëer je een nieuwe uitstraling in de woonkamer. Basebeton is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: Basebeton Originale, Basebeton Plus en Basebeton Solid. Ontdek de verschillende typen Basebeton met elk hun eigenschappen.

(Be)ton-sur-ton betonlook in de woonkamer

Een betonlook vloer is in de woon- en leefruimte een uitstekende toepassing als je het ons vraagt. Deze moderne betonlook is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren en toepasbaar op wanden en vloeren. Combineer de wanden in dezelfde betonstuc tint als de vloer en je creëert een (be)ton-sur-ton look in de woonkamer. Een betonstuc vloer kan wel tegen een stootje en is in de woonkamer een rustige basis in het interieur. Zolang de ondergrond waarop je onze producten wilt verwerken vlak, schoon en stofvrij is, is elke soort betonstuc van Stone Age geschikt voor in de woonkamer.