Showroom
Social media
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Nieuws
  4. Events
  5. DOMOTEX 2023: internationale beurs voor vloerafwerking
Leestijd: 3 | Terug naar overzicht
Blog

DOMOTEX 2023: internationale beurs voor vloerafwerking

Events

Ready to inspire the world with Stone Age

DSC00035
Geschreven door Rutger 02 februari 2023

Dé internationale beurs voor vloerafwerking in Hannover: DOMOTEX

We kijken terug op vier geslaagde én inspirerende beursdagen tijdens de DOMOTEX in Hannover. De beurs vond plaats van 12 tot en met 15 januari 2023. Er zijn veel nieuwe (inter-)nationale contacten gemaakt en bezoekers zijn geïnspireerd geraakt door de unieke betonstuc toepassingen in onze stand. Ben je benieuwd naar onze ervaring tijdens de expositie The World of Flooring? Lees dan snel verder.

  • De grootste internationale beurs met leveranciers in vloerafwerking
  • Een ware betonstuc experience
  • Inspirerende beurs voor vloer- en wandafwerking

READY TO CREATE

Betonstuc voor jou als professional

READY TO CREATE

In onze stand draaide het voornamelijk om het inspireren van de beursbezoeker door de wandafwerking in de spotlights te zetten. Door gebruik te maken van de unieke betonstuc toepassingen in verschillende tinten hebben we in totaal 12 wandelementen tentoongesteld. Het gebruiksklare betonstuc van Stone Age en de mogelijke toepassingen zijn uitgelicht voor de beursbezoeker. Deze producteigenschappen hebben we met krachtige video’s aan de bezoekers op onze stand uitgelicht. Benieuwd naar de video’s van onze READY TO CREATE producten? Laat je inspireren door de producten van Stone Age.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Een experience aan betonstuc

Door de toepassingen van Stone Age uit te lichten was het een ware experience om door de beursstand heen te lopen. De reguliere betonlook is toegepast in verschillende typen producten. Er waren decoratieve betonlook toepassingen zoals een Oxidestuc met print, Rock-wall in de Basebeton en een unieke wand met 3D prints te ervaren. Oxidestuc in tinten zoals Rust en Bronze met bijzondere prints. Oxidestuc Steel uitgevoerd in Sichtbeton-methode en kleurrijke Stuccopuro wanden in poederachtige tinten. Er is een wereld aan mogelijkheden met de unieke betonstuc producten. Ontdek de wereld van betonstuc in het Experience Center van Stone Age in Rijssen.

The World of Flooring

De internationale beurs trok bezoekers van over de gehele wereld naar de beurshallen in Hannover. Als leverancier van unieke betonstuc zijn er vele connecties gemaakt met professioneel verwerkers en relaties die met de producten van Stone Age aan de slag willen gaan. Stone Age en haar unieke betonstuc producten zullen zich blijvend ontwikkelen in de wereld van de wand- en vloerafwerking.

DSC00142
DSC00240
DSC00256
DSC00086
DSC00200
DSC00020
DSC00035
DSC00114
DSC00067
DSC00169